Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Mitzanuu
Id-ul tau:45660
Motivul banului:Nerespectarea adminului la ticket
De ce doresti unban?:Doresc unban deoarece nu vad scopul acestei sanctiuni este prea dura si nu m am luat in gura sau ceva doar am iesit fe nervi de la ticket si am spus ca sunt mana in mana toti
Am crezut asta deoarece domnul de mi a facut ticket se cunostea cu adminul care m a tras acel de mi a facut ticket m a injurat de morti ic asa aiurea si nu a fost sanctuonat i am spus adminului sa cheme un grad mai mare l a chemat pe bancomat care se cunoaste cu baiatul de mi a facut ticket si le am spus de ce nu se sanctioneaza aceste injurii (provocari) explicatia domnului bancomat a fost ca e mafiot si ca asa injura un mafiot
Repet motivul pentru care am spus ca sunt mana in mana am vazut ca domnul bancomat il coordoneaza pe baiatul de mi a facut tk le am spus sunteti mana in mana si am iesit de pe suport
putea pur si simplu sa mi dea jail si gata
Nu vreau sa las acest server pentru chestiile astea

JKE SEFU
Membru staff
Banul iti ramane cu drept de plata, chiar m-am scarbit de total de comportamentul vostru fata de membrii staff in contextul in care, aveti reclamatii staff daca credeti c-ati fost sanctionati pe nedrept. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus