Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Karamel
Id-ul tau:1514
Motivul banulul:ca am dat disc la ck
De ce doresti unban?: imi doresc unban pentru ca da, am gresit si imi asum dar nu pot frate sa ma joc pe alte servere deoadata ce stiu ce m am apucat serios de sv a sta si mi am facut multi prietenii. Va rog eu macar dati mi bk staff nu si bk normal sa nu mai pot fii pe sv, am inteles ca am facut abuz de grad ca am dat disconnect dintr un rp in care trebuia sa imi iau ck, si pt ca te am mintit pe tine denis, imi pare rau . Te rog frumos da mi unbk poti sa imi dai bk staff doar lasa ma pe server inapoi . Crede ma ca nu stiu ce a fost in capul meu imi era frica sa nu imi iau ck ca imi pierd orele si tot.. Dar pana la urma imi asum Te rog foarte frumos mai gandeste te daca vrei sa imi dai unban . Succes incontinuare Sake!

macar dati mi unban pe discord sa incerc sa strang bani pt unbk
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) alexutzuu16
JKE

Member
Membru staff
Iti asumi greseliile, odata ce dai disconnect cu sindicat ul in roleplay doar sa scapi de ck, stii destul de bine ce sanctiune primesti

Contact Discord: pal3miro777
forum gif.jpg

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus