Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
umele tau:Robert
Id-ul tau:22646
Motivul banului:salut baiatu cu optimizarea
De ce doresti unban?:pentru ca a venit noul update care e smecher toti tovarasii mei se joaca pe server vreau si eu sa ma joc pentru ca imi este dor de perioada aceea iar eu consider ca bk meu nu a fost dat corect adica ok sa zicem ban dar nu bk fara drept.Faza a fost ca mi am platit bk ul dupa am scris cv pe chat general pe discord iar acolo mi a raspuns sake cu te astept pe asteptare am intrat si mi ai zis ca vrei sa imi faci pc check ca de mult vroiai sa ma prinzi eu nici 48h nu aveam de cand mi am platit bk mai mult de 5 ore nu am stat pe sv de cand l am platit in fine si cand mi ai facut pc check ul ai vazut ca aveam anti virusul dezavtivat eu aveam optimizare la pc pentru ca pana sa mi l plaesc ma jucam fortnite iar majoritatea optimizxarile pentru fortnite iti dezactiveaza anti virusul pentru ca consuma mult nu aveam nimic altceva in pc nu mi s a gasit nimic am si mesaje cand ii intrebam pe astia cum pot sa fasc sa il activez iar fara sa imi dau reinstal la windows si reusisem am dovada mesajele cu dutu pentru ca dutu m a ajutat sa il reactivez l am reactivat si nu mi ai mai facut pc check sau sa imi dai unbk stiu doar ca nu imi mai raspunsesei la mesaje si cam atat plm
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )1075006915039477812
DACA SE POATE SA LASATI CEREREA PANA IMI RASPUNDE SAKE SI SA NU MI O MAI INCHIDETI CU MOTIVU CA TI A MAI RASPUNS ODATA ACUM NU STIU CATE LUNI Multumesc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus