Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Mateo
Id-ul tau: 25800
Motivul banului: Ck
De ce doresti unban?: eram in corleon amai de mult si nu miam luat pk, am ramas cu imbracamintea lor iar unii de la ei cred cac jefuiau, ma plimbam random prin oras cand a venit vreo 4 masini si mau incoltin in zp, mau perchezitionat si pus sa ma urc la ei in masina, mau dus ca ei la casa, mau pus in genunchi chemato pe miha si iau aratat ceva vid, dupa care ma pica si imi da ck, nici nu miau verificat buletinu sa vada daca sunt eu cel din primul clip sau ceva, doar a vazut ca seman la haine si miam luat ck. deasemenea cei din corleone mau si rapit din zp si au facut si ei cateva failuri. Deasemenea am geamurile full fumurii la masina si nustiu cum ar fi putut sa stie ca sunt eu
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) -

Member
Nu, poate erau dea mei, imi cer scuze pentru el
Filmarea care a aratato pingu la sindicat era trecuta de 48 de ore, nu trebuia sa iau ck plus mau rapit din zp si alte failuri nu trebuia sa fie ck in primu rand dar nu am vrut sa imcep toata asta in fata domnidoarei miki, imi cer scuze de deranj

Member
Te rog denis, acest server imi este foarte drag mie si inseamna totul pentru mine, nu doresc sa imi iau ck pe o prostie si de la un rp cu numeroase failuri, de la un rp murdar. Te rig sa imi consideri un ckul. Iti multumesc de intelegere ❤️

New member
Membru staff
TI-AM MAI RASPUNS SI LA TK PE DISCORD A SPUS JKE CA ITI RAMANE CK-UL

Member
TI-AM MAI RASPUNS SI LA TK PE DISCORD A SPUS JKE CA ITI RAMANE CK-UL
Poate te mai gandesti la decizie, nu e pe merit ckul iar filmarea care tia aratato pingu era trecuta de 48h deci nu era valabila. Doar failuri in acel rp. Nu este un ck pe merit.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus