Secțiune navigare

Cerere un ban +cerere Un ck

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Vali
Id-ul tau:36443
Motivul banului:Ck
De ce doresti unban?:doresc unban și un ck deoarece am fost în Pd și acolo scria că la ședința trebuie sa fie doar cei cu gradul de inspector + iar eu eram sub-inspector și nu am știut că trebuie să fiu prezent la ședință am mai făcut ticket dar a fost închis fara sa îmi zica nimeni cu ce am greșit și eu chiar îmi doresc să intru pe haos să mă joc am fost foarte activ în Pd de aceea doresc un ban și un ck sa pot să mă joc O zi bună și mulțumesc pentru tot chiar daca voi primi sau nu voi primi un ban și un ck eu tot vă mulțumesc pentru oportunitatea oferita de a juca pe Haos Romania 🙏♥️(eu cred că este cel mai tare server de pe fivem)și dacă am greșit scuze nu se va mai repeta nici odată
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )Nu este doar pe Fivem

Ultima editare:
JKE SEFU
Membru staff
Ck-ul ti-a fost acordat, imi pare rau dar v-ati batut prea tare politia, ti-am verificat personal activitatea ta ca si grad mare, total 0, de asta a durat atata raspunsul meu pentru a putea lua o decizie. ID-ul ti-a fost resetat. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus