New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:CokGuzel
2.ID In-Game:32571
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):60
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat calm respectos iar imi place sa imi ajut aproapele iar din momentul in care ajung in academie imi voi ajuta colegii cu pretul vietii imi place sa ajut cu orice imi sta in putinta.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: As vrea sa ma alatur Departamentului de Politie Din motivele Urmatoare: 1:Asigurarea Orasului Cu paza si Protectie 2:Alimentarea cu Pace a orasului
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)Desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Almonte
2.Prenumele (Personaj)Prunaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):32571
4.Vechimea în Oraș (Personaj):60 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceu Facut in Los Santos
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mechanic
7.Job Curent (Personaj)Pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Almonte Prunaru este un baiat Cu o Situatie Financiara Foarte Proasta iar el are un singur vis,De a ajunge in Departamentul Politie Pentru a proteja Orasul in care sa inascut si a crescut doreste sa il protejeze si sa il mentina oridinea si protectia in oras
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Fire Calm Si amuzanta in situatile in care mi se permit si foarte serioasa cand vine vorba de Protejarea orasului
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Calmitatea,Vorbirea frumos Cu Colegii mei,Locuitori al acestui Oras Vorbirea Respectoasa cu totii indiferent de statutul fiecaruia
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1.Calmitatea 2.Amabilitatea 3.Sociabil 4.Sincer 5.Respectos
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:CokGuzel
2.ID In-Game:32571
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):60
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat calm respectos iar imi place sa imi ajut aproapele iar din momentul in care ajung in academie imi voi ajuta colegii cu pretul vietii imi place sa ajut cu orice imi sta in putinta.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: As vrea sa ma alatur Departamentului de Politie Din motivele Urmatoare: 1:Asigurarea Orasului Cu paza si Protectie 2:Alimentarea cu Pace a orasului
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)Desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Almonte
2.Prenumele (Personaj)Prunaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):32571
4.Vechimea în Oraș (Personaj):60 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceu Facut in Los Santos
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mechanic
7.Job Curent (Personaj)Pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Almonte Prunaru este un baiat Cu o Situatie Financiara Foarte Proasta iar el are un singur vis,De a ajunge in Departamentul Politie Pentru a proteja Orasul in care sa inascut si a crescut doreste sa il protejeze si sa il mentina oridinea si protectia in oras
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Fire Calm Si amuzanta in situatile in care mi se permit si foarte serioasa cand vine vorba de Protejarea orasului
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Calmitatea,Vorbirea frumos Cu Colegii mei,Locuitori al acestui Oras Vorbirea Respectoasa cu totii indiferent de statutul fiecaruia
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1.Calmitatea 2.Amabilitatea 3.Sociabil 4.Sincer 5.Respectos
Ultima editare: