Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: El Jefe
Id-ul tau: 21325
Id-ul staff-ului reclamat: Sclavinho 437
Motiv: Sanctiune necorespunzatoare + nu mi-a aratat filmarea.
Explicatie: Eram in urmarire de vreo 2 ore dupa un baiat Grecu cu tovarasii lui din PD, l-am prins iar ei au inceput sa deschida focul asupra oamenilor mei , eu cand am ajuns si am vazut-o pe fata de la mine picata de catre ei am tras in baiatul care era imbracat ca Grecu , aceleasi haine , in acelasi loc . Baiatul pe care l-am omorat a fost prins la mijloc intr-un roleplay de bataie si a mai fost chestia ca era imbracat exact la fel ca cel care a tras asupra noastra si de aia l-am picat , iar adminul ma sanctionat si cu pg datorita faptului ca lam luat pe ala in spate si cand am dat sa intru in masina am rulat ca il pun in portbagaj . M-ai am 900 de minute din 1125 , probabil o sa am mult mai putin cand se va raspunde la ticket.

Dovezi: Nu mi sa filmat la rp , dar am o parte cu rp . I-am zis ca sa intre pe ala de mafie sa ii arat ca voiam sa ii dau dovada cu ce sa intamplat , dar nu mi-a filmat obs ul . Am filmare doar de la ticket :

Member
Membru staff
Fara filmare a roleplayului sa vad ca a picat la mijloc si ca intr-adevar nu a fost intentionat nu am ce sa fac+daca cineva face un fail nu raspunzi si tu cu fail,in lipsa dovezi pe care s-a sanctionat sau o dovada de la roleplay RECLAMATIE RESPINSA
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus