Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Jonny
Id-ul tau: 1704
Id-ul staff-ului reclamat: 9993
Motiv: fail rp+rdm+warn fara motiv
Explicatie: Aceasta filmare nu este a mea este a persoanei care a facut tk. Filmarea asta a fost aratata si la tk. EU sunt cel in alb masca de iepure. Am dat din greseala in persoana cu parul alb, am dat o data, nici macar nu l am omorat, si nici nu intentionam asta, si mi am si cerut scuze, spunandu i ca nu a fost cu intentie si a fost din greseala si sa ma ierte (sau ceva de genul). El vine la mine da cutit la mine si la medic, dupa instant vine adminul, si imi iau ptr rdm si fail. Nu am vrut sa dau in cel cu parul alb, nu stiu de ce s a pus rdm ca nu m am dus tintit pe el si nici nu am incercat sa il omor, sau sa dau in el.
Dovezi: FIlmare

Member
Nu as dori ca 9993 sa fie sanctionat sau ceva de genul, ca ma simt prost. El pare un baiat destul de, de treabă. Insa a sanctionat gresit (dupa parerea mea) si as dorii doar unjail unwarn, daca se poate. Seara frumoasa chat!

Member
Si daca unjail ul meu plus unwarn ul meu inseamna sa fie sanctionat cory, eu prefer sa se anuleze tk. Prefer sa raman cu sanctiunea ca princuk este aproape finalizata (jail ul) si eu mu pot sa dorm la noapte stiind ca fac rau la un baiat. Pur si simplu nu este stilil meu si nu vreau sa pateasca ceva el sau alt membru staff

Member
Membru staff
Adminul a sanctionat partial corect,nu vad unde folosesti tu genul acesta de arme la un spital in viata reala+si tu si baiatul care a scos toporul primul trebuie sa fiti sanctionati,cat despre RDM,am vazut ca nu a fost intentionat,da mi mesaj pe discord sa vad cat mai ai din jail sa il rectificam
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus