Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: Silviu
Id-ul tau: 40996
Motivul banului: am vrut sa ii explic ceva lu denis si el nu ma lasat nici sa vorbesc si mia dat direct ban pe motiv
De ce doresti unban?: ca vreau sa ma joc pe server
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) pe discord nu am ban

Ba fratelo daca mă lăsați să îți explic la ticket îmi ceream și scuze, și nu te-am înjurat am zis doar că faci pula mare că ești ID 1 pentru că am intrat cu tine vc pe donații și de fiecare dată când intrăm mereu țipai la mine și mă scoteai de pe vc când vroiam sa îți dau codu de paysafe sa îmi bagi 100 de ore, și uite îmi cer scuze că te-am jignit in PC doar că mă luat valul că și tu daca erai in locul meu făceau la fel, dă-mi și mi-e o a doua șansă să mă joc și eu pe server pe te rog, și mersi că totuși mi-ai răspuns pe forum te pup.
Si acele injuraturi si mesaje sterse din privat,l ce spun?

Ba fratelo daca mă lăsați să îți explic la ticket îmi ceream și scuze, și nu te-am înjurat am zis doar că faci pula mare că ești ID 1 pentru că am intrat cu tine vc pe donații și de fiecare dată când intrăm mereu țipai la mine și mă scoteai de pe vc când vroiam sa îți dau codu de paysafe sa îmi bagi 100 de ore, și uite îmi cer scuze că te-am jignit in PC doar că mă luat valul că și tu daca erai in locul meu făceau la fel, dă-mi și mi-e o a doua șansă să mă joc și eu pe server pe te rog, și mersi că totuși mi-ai răspuns pe forum te pup.
Si acele injuraturi si mesaje sterse din privat,l ce spun?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus