New member
- Subiect Autor
Numele tau
aul
Id-ul tau: 23821
Discord: Pisi06.
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150):393
Ore pe FiveM:1250+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?
oresc funcția de staff pe serverul Haos România RolePlay deoarece îmi place comunitatea si vreau să ajut oamenii când au nevoie de un membru staff!
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cred ca pot ajuta server-ul dupa ce intru in echipa staff prin experiența mea!Am experiență în staff pe alte servere,iar prin experiența acumulata pot ajuta oamenii care fac tickete mai ușor!Pe lângă asta pot fi activ foarte mult!
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): am mai fost staff pe alte servere:
•RUSHRORP
•UNDERGROUND
•HYPE (serverul meu)!
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?
a,și mi se pare perfect normal!
Id-ul tau: 23821
Discord: Pisi06.
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150):393
Ore pe FiveM:1250+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cred ca pot ajuta server-ul dupa ce intru in echipa staff prin experiența mea!Am experiență în staff pe alte servere,iar prin experiența acumulata pot ajuta oamenii care fac tickete mai ușor!Pe lângă asta pot fi activ foarte mult!
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): am mai fost staff pe alte servere:
•RUSHRORP
•UNDERGROUND
•HYPE (serverul meu)!
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?