Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Robert
Id-ul tau:36543
Motivul banului:TROLL CU DREPT.
De ce doresti unban? Pentru ca am fost banat aiurea ( am fost la taverna racilor si am luat cateva cocktail uri si afara erau 2 familii, si unii dintre ei au venit sa ma intrebe ca eu am tras si daca am arma si le am spus ca nu si nu am tras, si m au urmarit pana afara la masina cu cutite si lanterne. Si eu ca sa nu ma taie/omoare am fugit la masina sa plec cu ea si unu din ei a stat in fata la far si unu in spate pe margine la masina si cand am plecat i am atins putin pe amandoi fara sa ii omor, si fara intentie de a creea asa zis ul Troll. Va multumesc ! (Sarbatori fericite la toata echipa Haos . in special lui Denisjke)
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )NU

Atașamente

• Captură de ecran 2025-12-26 030524.png
    Captură de ecran 2025-12-26 030524.png
    169 KB · Vizualizări: 4
New member
Si troll la orele de 350+ sa fac eu troll nu am cum ca m am chinuit sa stau pe server sa fac totul Roleplay. Si nu am suparat pe nimeni si jignit sau vreun admin.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus