Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Mario
Id-ul tau: 11411
Motivul banului: Sanctionez cum vrea pula mea ( By Robica)
De ce doresti unban?: a fost o bataie intre cartel de medelin si Romanes, intre timp erau 2 baieti care se prefaceau ca erau de la ei ca sa i jefuiasca eu pe baieti i stiam asa ca am decis sa intram pe o cascuta sa i prindem pe baieti de la romanes impreuna dupa in timp ce baieti aia 2 cu niste baieti de la medelin au fost sa i jefuiasca eu deja nu mai eram pe server deoarece trebuia sa plec dupa 1 ora imi da tag un baiat sa intru pe camera asteptare ca sa facut ticket in timp ce eu ma spalam. asa ca dupa 5 minute intru pe asteptare si acolo se aratau filmari la care eu nu am fost , o data ce ticket ul a fost incheiat zice robica ca cojo si erik sa ramana pe voice sa primeasca jail ul si cojo zice "macar apuc si eu craciunul" si robica i a dat blacklist pentru motiv ul asta , dupa ne intreaba Matei pe discord ce sa intamplat pentru ca a vazut ca am primit mafia warn 3/3 motiv alianta mafiot civil in care eu stiam ca se ia ck daca esti prins IC . dupa ce am vazut ca 3 prieteni si au luat ck motiv alianta mafiot-civil si un prieten bk in loc de jail i am zis lu matei ca sanctioneaza robica cum vrea pula lui si imi da si mie ck
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

(ASTEPT SA RĂSPUNDĂ SAKE NU ROBICA)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus