Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Vladi
Id-ul tau: 33804
Motivul banului: Ck
De ce doresti unban?: Pentru ca nu mi inteleg motiv-ul CK-ului
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Ideea este ca eu am luat ban acum 3 serii , la o sedinta cu Sindicat-ul la care eu unul intelesesem de la mai multi membri ca noi vom merge la ora 21:00 la targul de craciun fiindca vagos are eveniment, mie asta mii s-a spus, eu am fost pus de catre Domnul Brasoveanu sa fiu Reprezentant-ul mafiei fiindca el este plecat din Germania in Romania 1 sau 2 saptamani ca isi face sarbatorile acasa, iar eu la prima sedinta sindicat de la ora 18:30/19:00 nu am fost pe server si mi am lasat un membru reprezentant doar la sedinta respectiva,iar acesta nu mi-a comunicat nimic din ce avem de facut, iar Denis cand a intrebat ce aveam de facut la ora 21:00 eu am spus ce am auzit,faptul ca vagos avea eveniment la targul de craciun, nu doresc mila pentru Ck , doresc doar o explicatie,astazi cand am intrat pe discord pe asteptare si am fost tras am vrut sa ii comunic lui Denis , ca Brasoveanu s-a oferit sa imi plateasca Ck ul si nu am apucat sa ii spun fiindca m-a scos de pe voice!

Atașamente

• Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    444,2 KB · Vizualizări: 4
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus