Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:BEREAETOP
Id-ul tau: 39663

Motivul banului: Hacker
De ce doresti unban?:Deoarece nu am folosit Hack Adminu Travis 2993 ,la care tot eu am facut ticket . Din cauza unora care au deschis ooc si au dat cu taze ul pe mine , Mi se pare absurd toata chiestia asta dar na ce sa mai zic . As aprecia daca se poate un unban mersi , asemenea sunt curios ce dovezi are elpentru a ma bana fara nici un motiv la ticket ul pe care eu il fac impotriva altora

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

JKE

New member
Si daca ma luati acum cu , Te astept pe discord la un PC Check . Am sa refuz de pe acum deoarece nu sunt deacord ca cineva sa imi umble in PC . si sa aib full acces mai ales . Sunt dispus sa dau Share screen . Daca este ok cu voi facem asa daca nu . Atunci o lasam moarta si ne bagam ceva in ea de corectitudine

New member
BANUL RAMANE. Am verificat filmarea , singura ta sansa sa primesti in viata asta UNBAN este sa primesti PC CHECK si ca prin minune sa nu ai cheat. Toate filmarile te incrimineaza , deci nu cred ca vreodata o sa fie acceptata o cerere de genul acesta. Lipsa de bun simt sa joci cu cod pe un server.

Pittyful kid.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus