Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Robica
Id-ul tau: 448
Motivul banului: " Same." Nu stiu exact ce am facut dar stiu ca am primit la scurt timp dupa ce am iesit din politie pentru ca nu mai avea timp din cauza liceului si fotbalului si nu am mintit cu nimic , nu am iesit din cauza unei certi , nu am iesit din cauza unei probleme cu cineva ,am iesit din cauza timpului si acum doresc sa ma reapuc.
De ce doresti unban?: Doresc unban pentru a ma reapuca de server deoarece am reusit sa imi refac timpul si am timp pentru a ma juca mai mult fivem si sa intru intr-o factiune (de preferat pd pentru ca asta imi place) . In cazul in care primesc unban, ceea ce voi face va fi sa intru in politie pe server si sa ajut in cazul in care e nevoie pentru ca am experienta si am stat doar in pd pana acuma aici e locul unde ma simt bine , pe langa asta doresc sa ma joc din nou pe server pentru ca aici am prieteni. Sper sa fie inteleasa situatia . Multumesc.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Nu

Ultima editare:
Tu cu Dan si cu Gily cumva ati nimerit in acelasi timp si ati primit bk-urile impreuna,sper sa te faca sa te gandesti la ce l-ar fi putut supara pe Denis de v-ati luat toti 3 atunci,pana raspunde

Member
Gilly iesise cu ceva timp inainte pentru ca el avea de dat sala parca si de invatat in continuare pentru bac si scoala de soferi si nu a avut nicio treaba cu demisia mea ,nu am iesit dupa el , iar Dan da am auzit ca a mai spus ca iese de inainte daca nu se rezolva problema cu masinilie la politie si armele dar nici asta nu ma afectase pe mine in legatura cu demisia , eu am iesit stric din cauza lipsei de timp. Sa fiu sincer mie imi place mult acest server si in special PD ul si nu as fi iesit dupa cineva doar ca sa pierd o sansa de a ajuta politia . Eu unul nu as fi iesit nici atunci dar am facut asta penmtru ca problema incepuse cu o saptamana inainte sau doua pentru ca apucam sa intru maxim 2 ore pe zi poate in weekend mai mult si am dorit sa nu mai ocup locul fiind inactiv si sa las loc liber pentru cineva care poate sa ajute in perioada aia.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus