Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Sceptyx
Id-ul tau:32316
Id-ul staff-ului reclamat:490
Motiv:tk in rp
Explicatie:
S-a facut o razie pe mirro de un coorodonator si acum avem voie cu persoanlale, pe mirror se aflau multi mafiotii care nu stiua ca sunt mafiot sau diicot sau civil, nu imi cunostia inca personaju, nu ma somat deloc sa stau pe loc daca nu trage, sa ma intrebe unde lucrez sau chestii de genu, efectiv a tras direct in mine.. mi am pierdut controlul ma omorat ca m au spamat toti cu carabina.. 0 minim de roleplay, baietii au plecat sa isi continue alt rolepaly eu ma aflam inafara roleplay ului gen nu mai era nimeni acolo sa stric roleplayul.. fac ticket ca nu mi s a parut normal sa pierd toate chestiile de pe mine pentru ca s a facut un fail de cacat din parta mafiiotilor, am facut ticket vine albanezu si imi spune ca imi va da ticket in roleplay ca baietii au trecut pe acolo a vazut ca este un admin acolo a ales sa se opreasca acolo sa isi cheme tovarasii sa para mai multi "sa intimideze adminul" si spunea ca e ticket in rolepaly.. imi asum ce s-a intampalt dar nu mi se pare normal ca altfel de roleplay sa fie produs pe un server hard.. i am explicat la admin ce s a intamplat.. si ei nu au fost sanctionati pentru ca erau din aceeasi mafie, nu vreau sa spun din rautate chestai asta dar, parearea mea este ca a fost ceva favorizari acolo pentru ca erau toti din acceasi mafie.
Dovezi:filmare

Member
Membru staff
Reclamatie respinsa , adminul a sanctionat corect , ticketul se face dupa ce iti iei respawn . T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus