Secțiune navigare

Reclamatie Staff pentru motiv absurd de jail

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Vladi
Id-ul tau: 33804
Id-ul staff-ului reclamat: 15883
Motiv: Jail pentru motiv un motiv banal
Explicatie: Deci eram la mecanici , un politist incerca sa il aresteze pe un baiat , a venit prietenul arestatului la mine, m-a intrebat daca ii pot ajuta sa scape, eu fiind in masina am acceptat am deschis usa de pe spate, politistul ma ameninta cu tazer-ul el fiind la usa din spatele autovehicului, eu am dat putin in fata apoi m-am intors, criminalul a apucat sa se urce in masina si i-am scapat pe amandoi, politistul mi a luat id-ul si mi-a facut ticket, mi -am luat jail 800 minute pentru cop fear & no fear , consider ca trebuia sa imi i au doar pentru cop fear fiindca taser-ul nu se considera arma de foc, nici in viata reala nu conisder ca se depune asa multa frica pentru un taser, pentru ca nu mori dintr-un electrosoc, sper sa se rezolve!
Dovezi: Nu am dovada, ar trebui ca adminul sa aiba filmarea din ticket-ul respeciv, pentru ca nu au trecut 24 de ore de la ticket-ul respectiv si am inteles ca adminii ar trebui sa aiba filmare din orice ticket care sa tina minim 24 de ore

JKE SEFU
Membru staff
Reclamatie respinsa. lipsa dovezi:
Sunt obligati sa aibe filmare daca le cerem noi, nu daca nu va convine voua ceva, in momentul in care faci reclamatie cuiva, din pacate, ca sa fie corect pentru toti, trebuie sa ai dovezi. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus