Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Daniel
Id-ul tau: 6800
Discord: zenyx_prime
Varsta ( Minim 14 Ani ): 16
Ore pe server: 220
Ore pe FiveM: 2200 chiar mai mult

De ce dorești funcția de Membru Staff la noi pe server?
Îmi doresc să fac parte din echipa de staff deoarece consider că pot contribui la menținerea unui mediu plăcut, echilibrat și corect pentru toți jucătorii. Am petrecut suficient timp pe server pentru a înțelege modul în care funcționează comunitatea și regulile acesteia, iar faptul că pot ajuta alți jucători cu problemele sau nelămuririle lor mi se pare o experiență interesantă . Vreau să mă implic activ, să învăț cât mai multe și să dau dovadă de seriozitate și implicare.

Cu ce crezi că poți ajuta serverul odată ajuns în echipa noastră?
Cred că pot ajuta serverul printr-o atitudine calmă, obiectivă și respectuoasă față de toți jucătorii. Îmi propun să tratez fiecare situație cu responsabilitate și să contribui la menținerea unei atmosfere civilizate. De asemenea, sunt dispus să învăț constant și să mă perfecționez, astfel încât să pot răspunde cât mai eficient oricărei situații care apare. Înțeleg că orice greșeală are consecințe și îmi asum pe deplin responsabilitatea pentru propriile acțiuni.

Ești conștient că, odată intrat în Staff, roleplay-ul va deveni o prioritate secundară?
Da, sunt conștient și îmi asum acest lucru. Am analizat bine responsabilitățile unui membru staff și sunt pregătit să pun activitatea de sprijin a comunității pe primul loc, înaintea oricărei alte activități de pe server.

JKE SEFU
Membru staff
Acc entru teste, ia legatura cu un grad mai mare de HOS pentru a sustine testele. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus