Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Adytza OffThuG
Id-ul tau: 35101
Id-ul jucatorului reclamat: 30606
Motiv: ma omorat un civil in zona publica
Explicatie: a fost o provocare din parte uno persoane dintr-o organizatie mafiota, care au venit la mine la casa mi-au vandalizat masina si dupa au facut ultraj, si au si sunat pe un civil din cate am observat pe aplicatia albastra ca m-am uitat dupa el are warn1 si e civil , ma omorat si restul cei 3 m-au lasat acolo pe jos fara sa sune la serviciul de ajutor sau sa ma duca la spital , a fost tot provoching din partea lor
Dovezi: sunt 2 parti , pentru ca asa sunt salvare dar este la cap coada filmarea
partea 1 provoching :
partea 2 foc in zona pb:

si daca se asculta cum trebe el zice pe cascuta ca , cheamai pe toti si il culcam si alea
si ala trage doar in mine 2 gloante , si in aia 3 asa vrajeala ieftina nu trege absolut deloc

Member
Membru staff
Ai mai avut rp cu băieții sau dc erau în fața casei tale cu ce motiv?

New member
eu nu am mai avut rp cu ei , eu nu am treaba cu ei , doar ei isi cauta altercatii cu mine , si in fiecare seara vine si loveste si masina deci nush ce au ei cu mine. ca eu cu ei nu am absolut nimic si nici o legatura

Member
Membru staff
Nu are cum să nu fi avut rp cu ei de dinainte, ca nu știau de casa ta ca văd ca va stiti

Member
Membru staff
Dacă nu ai și o filmare de dinainte cum vă știți sau dc caută acolo nu am cum să te ajut

New member
e vorba ca am fost in Marabunda si de cand am iesit de acolo mie imi merge mult mai bine ca si la astia ce ii vezi in clip, si le e oftica .... cum sa nu ma poti ajuta daca ala vine si trage in mine ?!?!

New member
eu imi vad de ale mele si astia zi si noapte vin si se leaga de mine fara motiv, ce sa iti arat?
ala trage si ma lasa lat in fata casei mele si zici ca nu ai ce ajuta , cand asa ceva nu se face

Member
Membru staff
Am înțeles, nu este ok ce s-a întâmplat, dar înainte să rezolvăm câteva chestii

New member
Ai pus pe prieten sau ce era ala sa cumpere magazinul care era al nostru si nu ai iesit ai fost dat afara de la magazin

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus