Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: STEFAN
Id-ul tau: 32988
Motivul banului: FARA MOTIV ERAM LA JOB UL DE TIRIST IN GARAJ LA LAPTOP SI INCEERCAM SAMI IAU UN JOB SI AM APASTA PE MAI MULTE DE O DATA SAU SPAWUNAT TOATE IN ACELASI TIMP AU BUNUIT SI AM PRIMIT BLACKLIST
De ce doresti unban?: PENTRU CA ACESTA ESTE UNICUL SERVER CARE ARE O COMUNITATE FOARTE BUNA SI DEOARECE IMI PLACE SERVERUL SI AS DORI SA IMI CONTINIU ROLEPLAY UL PE ACEST SERVER
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) NU STIU DACA ESTE CHVURSARU ESTE DISCORD UL

Atașamente

• FiveM® by Cfx.re - V 3.1 HAOS Romania Community 31_10_2025 12_59_46.png
    FiveM® by Cfx.re - V 3.1 HAOS Romania Community 31_10_2025 12_59_46.png
    599,9 KB · Vizualizări: 2
Salut, ai o filmare cu ce s-a intamplat acolo? Pentru ca nu merge sa spawnezi mai multe camioane in acelasi timp, deoarece iti va spune ca ai deja o cursa activa.

New member
Salut, ai o filmare cu ce s-a intamplat acolo? Pentru ca nu merge sa spawnezi mai multe camioane in acelasi timp, deoarece iti va spune ca ai deja o cursa activa.
nu am o filmare da am dat sa fac o cursa cu ceva exploxibil si gen am spamat cursa aia si dintro data am auzit ca a bubuit ceva si mia dat kick si blacklist

New member
si imi spune asta daca incerc sa intru pe server

Atașamente

• FiveM® by Cfx.re 31_10_2025 13_45_10.png
    FiveM® by Cfx.re 31_10_2025 13_45_10.png
    331,9 KB · Vizualizări: 2
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus