Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Zona
Id-ul tau: 31834
Id-ul staff-ului reclamat: 1487
Motiv: Comportament INADECVAT, Nepasator cand ii zic sa ii arat filmare dupa cum a zis el fix in p*la il durea de filmarea mea, favorizari
Explicatie: ma trage la ticket si zice ca ma doare in p*la, ii zic sa ii arat filmare pentru cum un baiat a facut Powergaming nu ma baga in seama, un baiat a vrut sa isi contiune roleplayul iar celalalt nu, il intreb pentru ce sentinta PD tot nu imi zice, facea si misto de mine ca vorbeam facea bla bla bla in loc sa imi zica staff ul cate minute am imi zice jucatorul, incercam sa vorbesc cu staff ul el se batea cu politaii, ei vorbeau pe discord fara mine chiar daca aveam timeout puteam intra pe mafii CRED pentru a mi arata filmare si a vorbi, baiatul de lauda cum a scos el membrii din staff si staff ul nu facea nimic
Dovezi:

Ultima editare:
JKE SEFU
Membru staff
Si chiar acum cateva zile le-am explicat la sedinta sa aibe foarte mare grija la felul cum vi se vorbeste si cum vi se comporta la tickete, nu vor sa inteleaga asa ca am inceput sa iau masurile aferente.
Reclamatie acceptat, T/C.
1761836674281.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus