Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Balea
Id-ul tau:36593
Motivul banului:Haker
De ce doresti unban?: Pentru ca nu am facut nimic . Nu folosesc Hack , eram pur si simplu pe un scooter si unii cu un mercedes au dat peste mine si eu i am urmarit , am incercat sa le iau ID ul

Member
Membru staff
Salut,o să te rog să încarci o filmare dacă ai sau dacă nu să deschizi un ticket pe discord pt un pc check.

New member
Salut,o să te rog să încarci o filmare dacă ai sau dacă nu să deschizi un ticket pe discord pt un pc check.
Salut , filmare nu am cum sa am pentru cele cateva minute jucate la voi pe server si sunt intampinat de trolleri infecti . Cat despre un PC check nu sunt deacord deoarece nu am incredere ce se poate face si mai ales daca ma puneti sa instalez nu stiu ce programe ca sa vedeti voi ceva . Totusi sunt curios ce fel de dovada are Staff ul care mi a dat ban . Presupun ca si la voi se afla ceva dovezi sau nu ?

JKE SEFU
Membru staff
Salut, daca crezi c-ai primit ban pe nedrept, deschide ticket pe discord pentru pc CHECK. ms

JKE

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus