Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Spix
Id-ul tau:28019
Id-ul staff-ului reclamat:28827
Motiv: mi a comunicat sa fac un tk pe discord pentru primirea unor iteme, iar cand a fost adaugat in tiket acesta a spus ca nu trebuie sa primesc nimic
Explicatie:am avut un roleplay cu un baiat si urma sa il jefuiesc, acesta a facut un tiket pentru ceva ce s a intamplat inainte de a avea orice interactiune cu mine. Adminul ce venise la tiket ul respectiv ne a precizat de nenumarate ori sa ne continuam roleplayul, jucatorul ce trebuia sa fie jefuit a cautat motiv de cearta cu toti din jur si ulterior s a urcat la prietenul lui in masina si a fugit de la roleplay si de la tiket. Dupa toate cele intamplate am facut un tiket la care zaharel 28827 a venit si s a uitat peste filmarea cu ce s a intamplat si la sanctionat pe cel ce a fugit de la rp cu refuz rp apoi mi a spus sa fac un tiket pe discord pentru obtinerea itemelor ce trebuiau sa fie jefuite. Peste ceva timp mi a fost raspuns la tk ul de pe discord si a fost adaugat si el in tk. Acesta mi a spus ca nu trebuie sa primesc itemele inapoi si sa inchid tk ul.
Dovezi:
aceasta este filmarea prezentata la tk ul de pe discord. Nu stiu daca se pot vedea mesajele de pe un tk inchis pe discord, dar numarul de la tk era 40400.

JKE SEFU
Membru staff
Voi discuta cu zaharel iar eu te rog sa deschizi ticket pe discord atasand filmarea asta si pentru a-mi da tag, mersi. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus