Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau:cata
Id-ul tau: 31529
[Motiv:ALIANTA CIVIL MAFIOT]
De ce doresti unban?: salut!as dori unban deoarece as dori sa ma joc pe haos din nou serios(ma tot joc pe sv asta de 4 ani) am gresit,nu stiam ca ce fac eu este alianta civil mafiot sa il duc pe prietenul meu la spitalul de mafioti dupa ce am dat cu smartul peste el.Am gresit imi cer scuze la robica si la denis,dar eu stiam ca alianta civil este sa nu particip la batai/jafuri/rp ce implica arme asa am inteles de la admini si eu etc. am gresit imi cer scuze si as dori unban.Te rog @Robica @Denisjke HAOSRO accept orice alte sanctiuni daca vreti jail pana la 100 de ore ,macar raspundeti mi va rog ca v am scris in dm si pe donati nu pot intra deoarece mai am timeout o zi va rog.multumesc anticipat

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-u

JKE SEFU
Membru staff
Ti-am oferit prea multe sanse si in continuare ai facut aceeleasi mizerii, banul ramane cu drept. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus