Secțiune navigare

reclamatie staff tiganu 1160

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: misus
Id-ul tau: -69
Id-ul staff-ului reclamat: 1160
Motiv: nu a sanctionat cum trebuie si spune ca e rdm cand nu era niciodata ala rdm
Explicatie: eram la haine groove vine un baiat si ma intreaba daca fac parte dintr o organizatie si dupa acesta fuge,ii dau un picior si acesta ma face prost si imi spune nu mai fi ma prost,dupa care am mers la asigurari sa mi fac asigurare,am dat un relog si cand am intrat pe sv am vazut ca am jail si dupa ce ma trage pe support sa l intreb de ce am sanctiune de rdm acesta imi spune ca cica respectivul pe care l am omorat nu m a facut prost dar acesta exact asta a spus si el incearca sa o dea la intors sa zica ca nu m a facut prost si ca a vrut doar sa zica sa ma termin cand eu n am fct nimic
Dovezi:filmare

Member
Membru staff
Ti a spus sa nu mai fi prost dupa ce tu i ai dat un picior si l ai aruncat de pe bicicleta, dupa care ii dai si pumnal? foarte bine ca ai fost sanctionat poate asa va terminati in pula mea sa mai fiti mafioti de duminica si sa faceti si voi rp cum trebuie, cum pula mea sa i dai pumnal al haine? asa mafiot smecher esti? termina ti va in pula mea cu astea si reveniti va. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus