Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Caviko
Id-ul tau:279
Id-ul staff-ului reclamat:10436
Motiv:nu sanctioneaza corect + sanctioneaza dintr un rp in care era acolo ca si staff deci in teorie eram ooc
Explicatie:l am dus pe un prieten la spitalul de mafioti a facut tk am asteptat sa vina un admin a venit cristi i a dat rev intre timp vin 2 baieti fac si aia tk pt rev vine gabrii la tk iese afara din spital mai iese inca unul si pune arma pe mine si prietenul meu,cu adminul de la tk langa el,il pic si imi da pt nf+cand eu am tras avea arma pe prietenul meu nu pe mine
Dovezi:

Ultima editare:
Member
Membru staff
@Caviko am nevoie si de filmarea cand a venit gabri sa te sanctioneze, din ce ai pus tu aici se vede cum a venit si pleaca, dar mai mult de atat nu inteleg

Member
Membru staff
o sa discut imediat si cu adminul sa vad exact care a fost treaba acolo, dupa filmare, playerul respectiv avea arma pe voi inainte sa va dati jos din masina, in mom cand va zis sa va dat ti jos trebuia sa o faceti cu mainile sus, obs si faptul ca acel player era cu adminul discutand ooc si apoi a venit la voi direct ic, am sa discut si cu gabri sa vad care a fost faza mai exact, revin cu raspuns.

New member
ok,eu stiam ca daca e singur si noi suntem 2,avem voie sa tragem..

Member
Membru staff
am discutat si cu adminul, el nu a avut nici o treaba acolo cu rp ul, si a facut ticketul si a plecat, chiar daca voi erati 2, poate unu dintre voi isi pierdea viata acolo el avand primul pistolul pe voi si trebuia sa va ganditi la viata voastra, mai atenti pe viitor. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus