Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Nume (IC): [DRAGOSx07]

Nume (OOC): [Dragos Marian]

Vârstă: (16)

ID FiveM: [27022]

Discord: [dragos.bodoi_28272]

Ore jucate pe FiveM: ~ [260, Dar experiența de pe alte jocuri!]

Ore jucate pe server ~ [260]

De ce vreau să devin Staff (Helper):

Îmi doresc să fac parte din echipa de staff Haos România pentru că îmi place comunitatea și vreau să contribui la menținerea unui mediu curat, serios și plăcut pentru toți jucătorii. Vreau să ajut noii jucători să înțeleagă regulile și să se integreze mai ușor, dar și să sprijin serverul în rezolvarea situațiilor dificile (abateri de la regulament, conflicte, reporturi).
Consider că am răbdare, seriozitate și capacitatea de a lua decizii corecte fără să țin partea nimănui. În plus, sunt activ zilnic și pot oferi timp serverului, ceea ce înseamnă că pot interveni rapid când apar probleme.

Ce pot aduce serverului ca Helper:
  • Activitate constantă și disponibilitate pentru a răspunde jucătorilor.
  • Ajutor pentru începători (explicarea comenzilor, regulilor, cum funcționează RP-ul).
  • Implicare în menținerea unui mediu roleplay corect și distractiv.
  • Seriozitate și calm în situații tensionate (știu să discut și să calmez conflicte).
  • Respect față de regulament și echipă, dar și dorința de a învăța și a mă perfecționa.

JKE SEFU
Membru staff
Acc pentru teste, ia legatura cu un grad mai mare de HOS pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus