Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cioara
Id-ul tau: 1652
Id-ul staff-ului reclamat: 6588
Motiv:
no fear+id check+provoking
Explicatie: Eram cu masina la magazin haine Groove si vb in masina cu niste prieteni si acuma un baiat vine la noi la masina si a crezut ca vb despre el a inceput sa ne injure si dupa m-am dus si am incercat sa ii dau lanterna ma omorat si ma luat din zona publica ma dus pe zona rau famata si ma jefuit el mi-a zis sa stau in genunchi prima oara nu am vrut si dupa m-am pus apoi m-am ridicat si mi-a dat glont dupa au facut tk si adminul care mi-a dat sanctiunea mi-a dat id check+provoking ce-a ce eu nu am facut refuz poate am facut ca nu am vrut sa ma pun de prima oara in genunchi da id check+provoking nu am facut si am si partea cand a venit la masina si a injurat daca e nevoie o arat
Dovezi:

Ultima editare:
New member
dar de ce nu arati filmarea de la inceput ti am spus sa imi arati tot rp ul si ai zis ca nu arati si ai iesit de pe suport

New member
tu efectiv nici nu ma ascultai ii lasai pe baieti aia sa iti faca ticket-ul si te-am intrebat de unde sa iti dau si nu mi-ai raspuns vorbeau toti peste mine efectiv nu puteam sa zic nimic ca daca era puteam sa dau doua secunde in spate sa iti arat ca eu nu facusem nimica si efectiv nush unde am facut provoking si id check daca sa produs un fail nu e normal sa ma scarpin la ochi

Well-known member
Membru staff
Reclamație respinsă. Ai fost sancționat corect.

Topic closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus