Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:sstefan
2.ID In-Game:13857
3.Vârsta (Minim 15 ani):18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50702
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană serioasă, responsabilă și dornică să contribui activ la menținerea ordinii pe serverul Haos. Îmi place disciplina, lucrez bine în echipă și iau deciziile rapid în situații de stres. Vreau să fac parte din Poliție pentru a ajuta comunitatea și pentru a combate haosul într-un mod organizat și corect. Mă implic constant în tot ceea ce fac și respect regulile. Consider că pot aduce un plus de realism și profesionalism pe acest server.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sunt mult prea multi infractori si oameni care nu respecta legea si vreau sa ajut
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):peste 5 ani
9.Experiența în Roleplay:peste 5 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):crinu
2.Prenumele (Personaj):marian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):13857
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31
5.Scolarizare (Personaj):am terminat facultatea
6.Joburi Anterioare (Personaj):autobuz,ziarist,gunoier
7.Job Curent (Personaj):autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Crinu Marian și sunt șofer de autobuz de mai bine de 10 ani. Am văzut orașul din toate unghiurile și am fost martor la multe situații în care legea a fost încălcată. M-am săturat să fiu doar un simplu martor. Vreau să fac o schimbare reală și să contribui activ la menținerea ordinii și siguranței în oraș. Sunt calm, atent la detalii și știu să gestionez conflicte cu răbdare și profesionalism. Sunt pregătit să las volanul pentru insignă.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred că sunt potrivit pentru Poliție deoarece sunt o persoană calmă, disciplinată și echilibrată, capabilă să gestioneze situații tensionate fără să escaladez conflictul. Experiența mea ca șofer de autobuz m-a învățat să fiu atent la detalii, să comunic eficient cu oamenii și să reacționez rapid în situații neprevăzute. Îmi doresc să contribui la siguranța orașului și să aplic legea corect și cu respect față de cetățeni.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ceea ce mă diferențiază de alți candidați este experiența mea zilnică cu oamenii și capacitatea de a rămâne calm în orice situație. Ca șofer de autobuz, am învățat să gestionez conflicte verbale, situații neprevăzute în trafic și să iau decizii rapide sub presiune. Nu mă las influențat ușor, sunt echilibrat și am o viziune realistă asupra orașului, pentru că îl cunosc din stradă, nu doar din birou. Sunt gata să trec de la volan la uniformă cu aceeași responsabilitate.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

• Calm în situații de stres – Am capacitatea de a rămâne echilibrat și rațional chiar și în momente tensionate, esențial pentru intervenții eficiente.
  • Răbdare și comunicare eficientă – Experiența cu publicul m-a învățat să ascult, să negociez și să comunic clar, chiar și cu persoane dificile.
  • Simț al responsabilității – Tratez orice sarcină cu seriozitate și înțeleg importanța rolului unui polițist în societate.
  • Reacție rapidă și bună orientare – Cunoștințele despre oraș și reflexele formate în trafic mă ajută să intervin rapid și eficient.
  • Integritate morală – Cred în lege, corectitudine și respect pentru cetățeni. Nu accept abateri și nici compromisuri când vine vorba de dreptate.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus