- Subiect Autor
Informatii OOC:
1.Numele meu:Adelin
2.ID-in game:28311
3.Varsta:14
4Primele 5 cifre din CNP:28308
5.Orele jucate pe server:35
6.Descriere personala:Sunt o persoana care ador roleplay-ul,imi place sa ajut lumea ,respect persoanele ,si sunt o persoana serioasa
7.Motivatia pentru a te Alatura Departamentului de Politie :Vreau sa ajut orasul si sa il fac sa fie din ce in ce mai in siguranta ,si imi doresc sa ajut oamenii la nevoie
8.Experienta in Fivem:1 an
9.Experienta in roleplay:8-9 scor
10.Constietizare Reguli si Ordine :da
Informatii IC:
1.Numele:NeaPuiu
2Prenumele:NeaPuiu
3:Codul Numeric Personal:28311
4.Vechimea in Oras :35luni
5:Scolarizare:12 clase +Academia De Politie
6:Joburi Anterioare:Sofer de autobuz,postas,gunoier
7:JOB curent :Somer
8Descriere personala:Sunt un om care doreste sa ajute orasul haospentru orice situatii
9:Motiv pentru care crezi ca esti potrivit pentru politie :studiez asta
10Diferentiere fata de alti candidati:nici una rea,sunt respectuos cu toti oamenii
11:Enumera 5 calitati forte care te ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane:Curajos,Respectuos,Descurcaret,Amabil
1.Numele meu:Adelin
2.ID-in game:28311
3.Varsta:14
4Primele 5 cifre din CNP:28308
5.Orele jucate pe server:35
6.Descriere personala:Sunt o persoana care ador roleplay-ul,imi place sa ajut lumea ,respect persoanele ,si sunt o persoana serioasa
7.Motivatia pentru a te Alatura Departamentului de Politie :Vreau sa ajut orasul si sa il fac sa fie din ce in ce mai in siguranta ,si imi doresc sa ajut oamenii la nevoie
8.Experienta in Fivem:1 an
9.Experienta in roleplay:8-9 scor
10.Constietizare Reguli si Ordine :da
Informatii IC:
1.Numele:NeaPuiu
2Prenumele:NeaPuiu
3:Codul Numeric Personal:28311
4.Vechimea in Oras :35luni
5:Scolarizare:12 clase +Academia De Politie
6:Joburi Anterioare:Sofer de autobuz,postas,gunoier
7:JOB curent :Somer
8Descriere personala:Sunt un om care doreste sa ajute orasul haospentru orice situatii
9:Motiv pentru care crezi ca esti potrivit pentru politie :studiez asta
10Diferentiere fata de alti candidati:nici una rea,sunt respectuos cu toti oamenii
11:Enumera 5 calitati forte care te ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane:Curajos,Respectuos,Descurcaret,Amabil