Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: PATEU
2.ID In-Game: 4962
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
51006
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoană serioasă, respectuoasă și dornică să evoluez într-un mediu de roleplay bine organizat. Îmi place să respect regulile, să interacționez realist cu alți jucători și să contribui la o atmosferă de joc cât mai autentică. Am răbdare, creativitate și sunt mereu deschis la feedback pentru a mă perfecționa în RP.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac strazile los haosului sigure si sa ajut oameni la nevoie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 8-9 scor
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): MANEA
2.Prenumele (Personaj): VICTOR
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4962
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 65 luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): SMURD, MECANIC, POLITIST
7.Job Curent (Personaj): SOMER
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un om prietenos sociabil si curajos , imi doresc de mic sa devin un personal in cadrul Politiei Romane si sunt pasionat de arme si acest job, imi doresc sa fac Los Haos mai sigur si mai deazvoltat
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nici una rea , Sunt respectuos si amabil cu ori ce persoana
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: CURAJOS, RESPONSABIL, AGIL , DESCURCARET si POLITICOS

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus