Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Marco
2.ID In-Game:31961
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 ani,am voce groasa si sunt responsabil am mai fost si chestor general
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):13 ani din pacate :(
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):5.5 ore dar sunt responabil stiu reglamentul si tot
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt un baiat de 13 ani aproape 14 si fac kickbox la Isaccea si fotbal.Mancarea mea preferata all-time este shaorma as manca oricand :) de cand eram mic ma uitam si inca ma uit la oamenii legii.Am parul blond 1,70 m ochii caprui si sunt pasionat de masini.Masina visurilor mele este Mercedes CLS 63 AMG.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Doresc sa ma alatur sediului de politie pentru a contribui activ la siguranta si protectia comunitatii promovand astfel respectul legii,, integritatea si justitia
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): azi am inceput sa ma joc pe FiveM stiu cel mai probabil voi fi respins ca aveti pareri proaste despre mine ca sunt prea mic dar...
9.Experiența în Roleplay:Am jucat pe foarte multe servere de rp pe mc si chiar am fost si CO-OWNER LA UN SERVER CU 100 ON/ZI
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Stiu

Informații IC:

1.Numele (Personaj):LeGeNd
2.Prenumele (Personaj):LeGeNd
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):31961-LeGeNd
4.Vechimea în Oraș (Personaj):6 luni-LeGeNd
5.Scolarizare (Personaj):14 ani de scoala-LeGeNd
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier-LeGeNd
7.Job Curent (Personaj):Somer-LeGeNd
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de 20 de ani cu parul blond si ochii caprui.Am mai fost si in alte orase politist dar grade mai mari.Am fost Chestor Secundar,Chestor General,Comisar-SEF si eu cred ca in acest oras ma voi desurca de minune alaturi de ceilalati viitori colegi sper.Sunt pasionat de masini,Masina visurilor mele fiind Mercedes-Benz CLS 63 AMG.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu sunt un om ordonat si responsabil,stiu sa ascult civilii cand au probleme si sa comunic,pot pastra calmul in situatii dificile,colaborez bine cu colegii, si ultimul lucru am dorinta de a ajuta si proteja comunitatea.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:cred ca eu sunt mai calm dar nu pot judeca pentru ca nu stiu cum sunt ceilalti candidati
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1.Integritate.2.Curaj.3.Responsabilitate.4.Empatie.5.Sa fie rezistent la stres ma refer in stiuatii dificile

New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: PATEU
2.ID In-Game: 4962
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
51006
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 65
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt un om curajos,social,prietenos si descurcaret, sunt disciplinat si educat, sunt motivational si foarte agil, de mic sunt pasionat de oameni legii si cu aceasta ocazie imi doresc foartemult sa fac parte din deparrtamentul d epolitie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac strazile los haosului sigure si sa ajut oameni la nevoie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 8-9 scor
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): MANEA
2.Prenumele (Personaj): VICTOR
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4962
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 65 luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): SMURD, MECANIC, POLITIST
7.Job Curent (Personaj): SOMER
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un om prietenos sociabil si curajos , imi doresc de mic sa devin un personal in cadrul Politiei Romane si sunt pasionat de arme si acest job, imi doresc sa fac Los Haos mai sigur si mai deazvoltat
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nici una rea , toti avem calitatile noastre
iei Romane?: CURAJOS, RESPONSABIL, AGIL , DESCURCARET si POLITICOS

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: PATEU
2.ID In-Game: 4962
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
51006
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 65
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt un om curajos,social,prietenos si descurcaret, sunt disciplinat si educat, sunt motivational si foarte agil, de mic sunt pasionat de oameni legii si cu aceasta ocazie imi doresc foartemult sa fac parte din deparrtamentul d epolitie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac strazile los haosului sigure si sa ajut oameni la nevoie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 8-9 scor
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): MANEA
2.Prenumele (Personaj): VICTOR
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4962
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 65 luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): SMURD, MECANIC, POLITIST
7.Job Curent (Personaj): SOMER
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un om prietenos sociabil si curajos , imi doresc de mic sa devin un personal in cadrul Politiei Romane si sunt pasionat de arme si acest job, imi doresc sa fac Los Haos mai sigur si mai deazvoltat
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nici una rea , toti avem calitatile noastre
iei Romane?: CURAJOS, RESPONSABIL, AGIL , DESCURCARET si POLITICOS
Te rog sa faci alta aplicatie pe subiect facut de tine.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus