Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cojo
Id-ul tau: 21155
Motivul banului: hack
De ce doresti unban?: nu am jucat cu hack pe haos niciodată am primit revive de la cineva nus de la cine după a venit băiatul ăla înapoi care m-a omorât și mi-a făcut tk eu chiar nu am jucat cu hack am 450 de ore pe server
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu

Member
Membru staff
Erai pe sandy, ai fost jefuit dupa care in urma rp-ului ai fost omorat. Baiatul respectiv a plecat de langa tine putin si cand s a intors tu erai viu. Explicatie ? Nu erai pe server in momentul ala ca sa stau sa vorbesc cu tine, asa ca ti-am dat ban. Nu aveai de la cine sa-ti iei revive in rp-ul ala + ca admini nu prea erau ca era destul de tarziu, eram doar noi gradele mari in special, asa ca nu vad o explicatie pt revive-ul tau.

New member
Puteți să mă luați la pc check accept ca nu am stat să îmi fac o avere și atâtea ore degeaba ca să mă joc cu hack și să îmi iau ban

Member
Membru staff
Sa te ia la pc check, nu am nicio problema. Eventual faci un ticket pe discord sau astepti un raspuns aici de la Denis.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus