Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Lime
Id-ul tau:9510
Id-ul staff-ului reclamat: 212
Motiv: Favorizari pe tot parcursul ticketu-lui pana sa vina alt staff!
Explicatie: Staff-ul 212 a favorizat cealalta persoana din ticket pana sa vina alt staff, eu pana sa vina celalat staff eram obligat de catre staff-ul 212 si persoana din ticket sa ii dau un tec persoanei de pe ticket alfel imi iau ban dar totul sa schimbat cand a venit alt staff!
Dovezi:filmare! (e prea lunga nu o pot posta nici pe youtube, o pot arata pe discord doar)

New member
Am rezolvat cu filmarea!
Niste minute mai inportante: 2:00 si 10:32 dar cel mai bine te uiti pe 1,75x ca sa nu dureze si sa te uiti la tot!

Ultima editare:
Member
Membru staff
Am rezolvat cu filmarea!
Niste minute mai inportante: 2:00 si 10:32 dar cel mai bine te uiti pe 1,75x ca sa nu dureze si sa te uiti la tot!
Care favorizare?Am chemat un grad mai mare ca nu am stiut daca i se scoate traficantul de arme,i am dat si lui sanctiune si tie.

Member
Membru staff
Numele tau: Lime
Id-ul tau:9510
Id-ul staff-ului reclamat: 212
Motiv: Favorizari pe tot parcursul ticketu-lui pana sa vina alt staff!
Explicatie: Staff-ul 212 a favorizat cealalta persoana din ticket pana sa vina alt staff, eu pana sa vina celalat staff eram obligat de catre staff-ul 212 si persoana din ticket sa ii dau un tec persoanei de pe ticket alfel imi iau ban dar totul sa schimbat cand a venit alt staff!
Dovezi:filmare! (e prea lunga nu o pot posta nici pe youtube, o pot arata pe discord doar)
Ban iti luai daca nu voiai sa ii dai tecu dar ala te a luat la apel si nu am stiut ca nu mai trebuie dat!

Member
Membru staff
Nu mi se pare ca s au facut favorizari. A primit si Gogosel jail pentru ce a gresit, ca vad ca te-a injurat cand eu iesisem de pe voice. Partea aia in care i-a zis ca ii da el un tec cred ca a fost doar ca sa nu mai planga si sa i inchida gura, deoarece Fin a mentionat ca Gogosel ii tot vorbea pe joc, dar nu o sa ii dea niciun tec pentru ca nu are voie. In concluzie totul a fost sanctionat cum trebuie.
Reclamatie respinsa. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus