New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla
arius
2.ID In-Game:137
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51003
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):245
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat crescut la tara respectuos si intelegator ,glmet si tin la gluma toata viata mea am crescut pe langa animale si aer curat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place aceasta meserie deoarece si tatal me este politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):undeva la 700 800 de ore
9.Experiența în Roleplay:am mai fost si in politist in smurd si in familii
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)
arius
2.Prenumele (Personaj):Saracie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):137
4.Vechimea în Oraș (Personaj):245 ore
5.Scolarizare (Personaj):clasele 1-8 si liceu cu bacul luat
6.Joburi Anterioare (Personaj)
olitist smurd si constructor
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt inchis la culoare am parul lung am fost crescut la tara si dupa mam mutat in oras stiu sa respect lumea cand o vad chit ca ii cunosc sau nu ii salut
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:amu un caracter de nota 10 si stiu sa contolez o sitoatie agravata
10.Diferențiere față de Alți Candidați
ot fi intelegator cu alti colegi si alti oamenii stiu sa respect gradele mai mari si mai mici
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane:
respectuos,curajos,energicprietenos si competitiv
1.Numele sau Porecla
2.ID In-Game:137
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51003
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):245
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat crescut la tara respectuos si intelegator ,glmet si tin la gluma toata viata mea am crescut pe langa animale si aer curat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place aceasta meserie deoarece si tatal me este politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):undeva la 700 800 de ore
9.Experiența în Roleplay:am mai fost si in politist in smurd si in familii
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)
2.Prenumele (Personaj):Saracie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):137
4.Vechimea în Oraș (Personaj):245 ore
5.Scolarizare (Personaj):clasele 1-8 si liceu cu bacul luat
6.Joburi Anterioare (Personaj)
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt inchis la culoare am parul lung am fost crescut la tara si dupa mam mutat in oras stiu sa respect lumea cand o vad chit ca ii cunosc sau nu ii salut
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:amu un caracter de nota 10 si stiu sa contolez o sitoatie agravata
10.Diferențiere față de Alți Candidați
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane:
respectuos,curajos,energicprietenos si competitiv