Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Armando
Id-ul tau:29004
Id-ul staff-ului reclamat:29263
Motiv: Nu sanctioneaza corect
Explicatie: Eram pe groove si voiam sa ii arat domnului Robica o filmare cum un membru de al lui jefuieste, moment in care mai multii membrii de ai lui au venit si au incercat sa ma jefuiasca, eu plecand si facand no fear, dar ulterior ma urmareste unul LA IESIREA DIN RAU FAMATA ADICA ZONA PUBLICA si ma omoara, id-ul este pe filmare, ulterior imi dau trusa ma duc cica ma lakesc si baiatul face tk ca am facut nf, ulterior adminul vazand ca sunt mic si crede ca sunt prost a incercat sa ma sanctioneze doar pe mine si sa nu ia in considerare totul, chemand un alt admin mai mare pentru ca nu se simtea in stare sa dea o sanctiune pe un joc la un copilas.
Dovezi:

Ultima editare:
1. Ai incercat sa imi spui sa spargem gasca la ticket,eu spunand ca nu e permis asa ceva,iar tu mi ai zis ca il chemi pe Denis sa imi arate el ca se poate sparge gasca,o completa aroganta prin care voiai sa dai de inteles ca nu sunt un membru staff capabil
2.Si inainte sa vina nepthys se aude clar pe filmare cum am spus "oricum te sanctionez" pentru ca fail ul era facut.
3. Gradul mai mare a fost chemat doar ca sa iti explice ca daca urmarirea a inceput din zona rau famata,unde 4 baieti erau cu armele pe tine,nu se poate sanctiona pt ca daca nu faceai fail,tu oricum mureai in rau famata
4.Daca crezi ca in realitate, sa spunem ca mergi intr-un ghetou,baietii scot armele la tine,tu fugi cu masina,iar ei vin dupa tine,crezi ca se opresc ei daca intra putin in oras?In niciun caz,te asigur eu ca te vor urmarii

New member
Eu singur am spart gasca la un ticket IN CARE eu am aratat filmare si respectivul isi lua jail, dar am preferat sa il las si sa sparg gasca, era acolo chiar TIGRU TIBETAN id 3469, un grad mai mare ca tine avand in vedere ca esti helper in teste, de asemenea te-as ruga sa nu mai scrii si sa ii lasi pe cei cu grade mai mari sa decida ce sa faca. sii referitor la punctul 3 tu vrei sa imi zici mie ca la fail raspunzi cu fail, esti adminul anului

Pe mine chiar nu ma priveste ce fac gradele mai mari ca mine sau colegii mei,eu tin la gradele mele si respect regulamentul impus de conducere,iar la punctul 3 ti-am precizat ca daca nu faceai fail tot urma sa mori

Atașamente

• image_2025-08-10_122808810.png
    image_2025-08-10_122808810.png
    7,2 KB · Vizualizări: 12
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus