Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Braicau Robert
2.ID In-Game: 13547
3.Vârsta (Minim 15 ani): 19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50510
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Robert, am 19 ani, sunt student, pasionat de sport si sunt o persoana cumsecade. Stiu de gluma, sunt prietenos si imi place sa sar in ajutorul celor care au nevoie, sunt deschis spre a invata lucruri noi si nu ma supar atunci cand mi se atrage atentia intr un mod constructiv
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place aceasta factiune si consider ca pot sa ajut mult cu experienta mea anterioara
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): in jur de 5-6 ani
9.Experiența în Roleplay: la fel ca cea de fivem, in jur de 5-6 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Amorim
2.Prenumele (Personaj): Ruben
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 13547
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 70 luni
5.Scolarizare (Personaj): Niste cursuri post liceale de medicina si Academia de politie de la Bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj): Liber profesional
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Amorim Ruben, am 24 ani, locuiesc in orasul Los Haos, sunt cetatean al acestuia, iar dorinta mea de mic copil a fost sa ajung politist, aceasta dorinta vine de la fratele meu care a urmat la randul lui aceasta cariera, sunt o persoana capabila, responsabila si serioasa, deschisa catre lucruri marete
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Datorita experientei pe care am avut o in alte orase
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma consider mai presus de nimeni, insa consider ca ratiunea si experienta mea ma pot ajuta in multe momente critice, unde pot vedea stiuatile din alta perspectiva
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Calmul, responsabilitate, maturitate, intelegere, dedicare

New member
Salutare @Frostykw!

Aplicația ta a fost acceptata, esti rugat sa te prezinți la secția din Los Santos pentru a da interviul cu un Tester disponibil!

Semnat,
Comisar Sef Tino Hernandez

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus