Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: GRIZLY
Id-ul tau: 9525
Id-urile participantilor din factiunea DIICOT. 10690
Motiv<ID 10690 da sanctiune fara sa stie cat este la fel si amenda, trage cu arma in jilava si nu are treaba de nimeni omul este in lumea lui la procesare el canta isi bate joc de lume din cauza lui am stat 30 de minute in plus la jail pt ca omul nu are habar de sanctiuni !!!!! Nu mi se pare ok ca un diIcot sa fie asa de incompetent ca el ,,,,nu jignesc este pur adevar +FILMARE

Ultima editare:
New member
Sa il citeasca si cel de la Diicot

Atașamente

• Cod Penal - Google Docs - Google Chrome 8_9_2025 2_05_08 PM.png
    Cod Penal - Google Docs - Google Chrome 8_9_2025 2_05_08 PM.png
    104,2 KB · Vizualizări: 16
New member
Numele tau: GRIZLY
Id-ul tau: 9525
Id-urile participantilor din factiunea DIICOT. 10690
Motiv<ID 10690 da sanctiune fara sa stie cat este la fel si amenda, trage cu arma in jilava si nu are treaba de nimeni omul este in lumea lui la procesare el canta isi bate joc de lume din cauza lui am stat 30 de minute in plus la jail pt ca omul nu are habar de sanctiuni !!!!! Nu mi se pare ok ca un diIcot sa fie asa de incompetent ca el ,,,,nu jignesc este pur adevar +FILMARE
Te salut @GRIZLY91 !
Vezi ca ai postat filmarea pe privat si nu o putem vizualiza pune-o pe unlisted pentru a ne putea ocupa de reclamatia facuta de tine.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus