Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: andrexcz
Id-ul tau: 374
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: 17747 9003 11864
Motiv: low effort rp+pg+id check si rdm
Explicatie: mai sus
Dovezi: pe langa acest link, mai este o parte din rp, mai incolo, mai pe final unde nu pot decupa sa pun, trb sa va arat pe vc

Ultima editare:
New member
noi prima oara am crezut ca sunteti jefuitori si am vrut sa va intrebam de la cine sunteti iar acel domn s-a dat cu arma jos si am crezut ca vrea sa traga iar colegu meu a tras in ei ca s-a dat cu arma jos si

New member
si a crezut ca vrea sa traga iar dupaia tu ai facut id check de doua ori pe mirror si odata cand a venit masa mare, noi am vrut sa va intrebam de la cine sunteti dar te-ai dat cu arma jos ne-am indepartat si am crezut ca vrei sa tragi

New member
si de unde va amintiti voi tot stiati tot ce s-a intamplat chiar si morti stiati

New member
Un minim de rp nu știți sa faceti+nu e id check, învață reg, acolo cu nerespectarea chestie ăleia de inconștiență sunt de acord, dar nici ce ați fct voi nu e corect

New member
În primul rând voi nu ieșiți cu navy u pe geam și spuneți jos jos.Intrebati de la cine sunteti

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus