Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: El Jefe Huerta
Id-ul tau: 21325
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: Agent DAVIDUT BARBUT
Motiv: Arestat si cazier facut fara sa incalc vreo lege.
Explicatie:
Am fost sanctionat cu wanted acum mai bine de o luna pentru fuga de politie . Am fost prins si mi sa facut cazier pe care l-am platit dupa ce am fost elibertat de la inchisoare . Se poate verifica ziua si luna cand a fost dat wantedul si cand am fost arestat ultima oara . Eu acum sunt in inchisoare pentru simplul fapt ca cei care mau arestat nu mi-au scos wanted ul cand mau bagat la jilava .

Dovezi:

Member
1753632805329.png1753632902267.png
Salut @Danutzu722 pe cerere mandat nu esti trecut nici pe scoatere voi cere log-urile tale si voi revenii cu un raspuns.

Member
1753634122778.png

image.png
Salut am verificat log-urile si este adevarat ce ai reclamat. Voi da wipe la toate wanted-urile pentru a nu se mai repeta. Rog sa imi raspunzi daca mai esti la inchsoare.

Member
M-am enervat deoarece nici el nici adminul nu ma lăsau să vorbesc , am cerut un grad mai mare de helper în teste să își dea cu părerea și degeaba , mă lua ăla la mișto și din cauza ca l-am înjurat mi-a dat și pentru comportament neadecvat +pg iar lui nimic

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus