Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Rico Moretti
Id-ul tau: 330
Id-ul staff-ului reclamat:707
Motiv: nu sanctioneaza cum trebuie inloc de 120 min da 200
Explicatie:nu mi se pare normal ce face+ca abuzeaza de grad-ul lui si + ca sanctioneaza in propiul lui rp
Dovezi:da https://cdn.discordapp.com/attachme...8b78cb17fa07e06e2a11c14a5b4e771497d37fced112&
Ai observat cum a vorbit Capy? si de ce si-a luat acest mute , daca isi lua 120 nu se calma. Asa poate se calmeaza si invata sa vorbeasca frumos.

Member
Membru staff
Nu va mai puneti mai multi impotriva mea, ca asa nu rezolvati nimic. Asumati-va ceea ce faceti pe server si respectati regulamentul. Fiti asumati. Spor :)

Member
Eu înțeleg ca a dat 200 ca nu se calma dar putea sa dee 120 și după sa ii mai dea încă 120 nu direct 200 asta este abuz de grad ca să știi ca nu înseamnă ca nu știm regulamentul dacă nu suntem staff

Member
Eu acuma vreau să îi cer filmarea lui Dann cum a dat el sancțiunea lui Capy și tot rp care s-a făcut și tk la care a venit el

Member
eu i-am facut reclamatie da???
daca am cerut filmare de la el trebuie sa mi-o arate

Member
daca nu vrei sa o luam asa o luam altcumva... ma uit la id ul care i-a dat jail da ? si sa imi arate si mie cand a mers la tk ca sa nu o mai tot lungim atata

JKE SEFU
Membru staff
eu i-am facut reclamatie da???
daca am cerut filmare de la el trebuie sa mi-o arate
Un pic cam tare in gura zic eu tu asa.
1 La mana, indiferent, daca un ADMIN greseste, asta nu permite nimanui sa le vorbeasca mizerabil, sa ii calce in picioare iar ei sa taca din gura ca niste fraieri.
2. In momentul in care tu faci o reclamatie, tu esti cel care trebuie sa prezinte DOVEZI, adminii trebuie sa prezinte dovezi decat daca le cer eu, nu voi.
3. La mana, daca tie, faptul ca papagalul ala ii vorbeste in felul care ii vorbeste, c-a fost trimis doar 200 de minute la jail este abuz de grad, futeti-va doua palme si dati leave server dragilor, ca adminii nu sunt bataia voastra de joc sau sclavii vostrii, iar data viitoare daca vrei sa ti se rezolve o problema cum trebuie, da-te-n pula mea si invata sa vorbesti frumos, daca vrei sa ti se vorbeasca frumos.
Reclamatie respinsa. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus