Secțiune navigare

RECLAMATIE STAFF - Marl0z [169]

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Vizitator
Numele tau: Prede
Id-ul tau: 28767
Id-ul staff-ului reclamat: 169
Motiv: Am primit jail pe motiv "RDM" ca am tras 2 gloante, din alea 2 gloante niciunul nu a nimerit pe nimeni, iar regulamentul spune: "Se referă la atacarea, rănirea sau uciderea ințenționată a unui jucător fără un motiv IC bine justificat.", eu am tras in acele persoane doar sa le atentionez.
Explicatie: Am spus si mai sus , intentia mea nu a fost sa fac in vreun fel rdm, pur si simplu am tras 2 gloante de avertisment sa plece de acolo.
Dovezi:https://medal.tv/games/gta-v/clips/kLu1T3sKe4uUKP9qb?invite=cr-MSxvMzUsMjY0NTQ4ODU0

New member
Hai sa explic situatia, avand in vedere ce s a intamplat am sa las o filmare aici prima data explicatia
Baieti patrulau prin vespuci (sindicat-ul ) Iar apoi tu tragi in masina lor adica fara nici un motiv ceea ce a insemnat ca e RDM pentru ca fix intentia asta aveai doar ca te ai oprit tu din a trage si apoi te-a picat el ID 280 Sindicat ul respectiv care si-a luat pentru No Fear
astea find spuse las decizia unui HR pentru a decide
astea find spuse iti voi spune si parerea mea

Se putea foarte usor s a rezolvati problema prin a interactiona tu pur si simplu ai iesit din masina vazand acea masina neagra (sindicat ul) si ai inceput sa tragi fara motiv avand intentia de a ucide sau jefui cel mai probabil dar oricum te-ai oprit si acel baiat ID 280 a fost sanctionat pentru No fear
Daca tu crezi ca nu ai facut nici un fail coborand din masina si tragi instant in masina atunci chiar nu stiu imi accept sanctiunea eu unul zic ca ceea ce ai facut tu e clar rdm nu pentru ca l ai omorat dar ai avut intentia se vede pe filmare doar ca te-ai oprit cand ai vazut ca e sindicat in capul tau probabil (Il jefuiesc sau fac ceva) astea find spuse astept decizia la un HR.

New member
Hai sa explic situatia, avand in vedere ce s a intamplat am sa las o filmare aici prima data explicatia
Baieti patrulau prin vespuci (sindicat-ul ) Iar apoi tu tragi in masina lor adica fara nici un motiv ceea ce a insemnat ca e RDM pentru ca fix intentia asta aveai doar ca te ai oprit tu din a trage si apoi te-a picat el ID 280 Sindicat ul respectiv care si-a luat pentru No Fear
astea find spuse las decizia unui HR pentru a decide
astea find spuse iti voi spune si parerea mea

Se putea foarte usor s a rezolvati problema prin a interactiona tu pur si simplu ai iesit din masina vazand acea masina neagra (sindicat ul) si ai inceput sa tragi fara motiv avand intentia de a ucide sau jefui cel mai probabil dar oricum te-ai oprit si acel baiat ID 280 a fost sanctionat pentru No fear
Daca tu crezi ca nu ai facut nici un fail coborand din masina si tragi instant in masina atunci chiar nu stiu imi accept sanctiunea eu unul zic ca ceea ce ai facut tu e clar rdm nu pentru ca l ai omorat dar ai avut intentia se vede pe filmare doar ca te-ai oprit cand ai vazut ca e sindicat in capul tau probabil (Il jefuiesc sau fac ceva) astea find spuse astept decizia la un HR.

Daca nu a fost bine cum am sanctionat astept unjail baiatului si remove gradului meu multumesc frumos.

Vizitator
Ideea este simplă, RDM = atacarea fără motiva a unui jucător acolo a fost cu motiv

Vizitator
+ ți am mai explicat acele focuri nu au atins pe nimeni

New member
Am rezolvat problema cu ID 280 care a decis si nepthys si o spus ca era 2v1 ca nu e neaparat NF ala si sanctiunea ta a fost corecta dragule astea find spuse HR the final answer its all yours

Vizitator
Asteptam raspunsul lui denis, iti repet regulamentul spune: Se referă la atacarea, rănirea sau uciderea ințenționată a unui jucător fără un motiv IC bine justificat

Member
Membru staff
Inteleg ambele parti. O sa-ti scot jail-ul si te rog data viitoare sa nu mai tragi asa direct, mai bine abordezi altfel situatia. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus