Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Ayan#PreaMultSwag
Id-ul tau:8273
Motivul banului:Hacker
De ce doresti unban?:pentru ca nu sunt hacker si pentru ca am primit ban ca mi a dat revive un admin pentru ca eu aveam ticket in acel moment si sa deschis ooc u pentru ca nepthys a inceput sa zica pe statie sa imi de a ban sau bitzikk ala si ea in loc sa imi faca pc check la ascultat pe ala si mi a dat ban
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici proxenet1337_ dar nu inteleg intrebarea

Member
Membru staff
Eu nu am cum sa ti fac pc check, tocmai de asta ti am si dat ban. Te omorase si te-ai ridicat pur si simplu dupa. Nu stiu ce ticket ai avut ca nu era niciun admin langa tine.. si tot nu inteleg de ce sa ti dea el revive cand tu ai murit rp acolo. Cine era adminul cu care erai la ticket?

New member
un baiat nu il cunosc ma luat la ticket pentru ca aveam filmare cu ce sa intamplat in cnn si mi a dat revive sa ma traga la el

New member
eu accpet orice pc check orice numa vreau sa ma joc pe sv asta ca nu am facut orele degeaba averea degeaba chiar mi am pus interesul in servar

Member
Membru staff
Pai vreau sa stiu cine era baiatul care ti-a dat revive. Nu cred ca nu ti mai amintesti cine te-a luat la ticket.

New member
Pai nu știu că mi sa oprit filmarea mi.a zis un prieten pe casca sa intru asteptare și am intrat și de acolo știu numa că am primit revive să mă tragă la el ca să fiu cu toți acolo în CNN și să arăt filmarea pe dis

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus