Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Caviko
Id-ul tau:279
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: nu am pe filmare,doar kill log de la pasager
Motiv:personale la bataie + cu masina fara script de driveby
Explicatie:se vede pe filmare
Dovezi:filmare

New member
1753000507806.png
iar soferul a fost id 288 care si a luat 600 min jail pt blindata la bataie

Member
Membru staff
Salut. Soferul a fost sanctionat corespunzator. Pasagerul nu a apucat sa faca nimic cat a stat in masina ca a fost picat instant.

Te mai ajutam cu ceva?

New member
Salut. Soferul a fost sanctionat corespunzator. Pasagerul nu a apucat sa faca nimic cat a stat in masina ca a fost picat instant.

Te mai ajutam cu ceva?
salut,as dori sa astept si raspunsul lui denis,din moment ce el a raspuns primul la aceasta reclamatie fiindca eu stiam ca se da ban permanent pt blindata la bataie + ca,diicoti nu au voie cu personale la bataie

Member
Membru staff
Da, intr-adevar, nu este permis ca DIICOT sa vina cu masini personale la bataie. Acel baiat a fost sanctionat si pe partea de DIICOT.

In rest, las deschis pentru raspunsul lui Denis.

Spor.

JKE SEFU
Membru staff
salut,as dori sa astept si raspunsul lui denis,din moment ce el a raspuns primul la aceasta reclamatie fiindca eu stiam ca se da ban permanent pt blindata la bataie + ca,diicoti nu au voie cu personale la bataie
Nu se mai da ban permanent, treaba cu permanent era pana la WIPE, la prima sanctiune este 600M jail, a doua, daca nu isi invata lecctia, ii se confisca masina personala cu care a participat la bataie. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus