Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:prunix
Id-ul tau:364
Id-ul staff-ului reclamat:69
Motiv:sanctioneaza incorect
Explicatie:eram la cnn si 2 baieti incercau sa il bata pe un baiat, acesta i a calcat cu masina deoarece acestia il tot injurau si ii dadeau cu pumnalul in masina asa ca m am dus acl sa vad, acestia continau sa il provoace si unul dintre ei mi a dat cu pumnalul, acela care mi a dat cu pumnalul a fost calcat imediat de masina baiatului acela si eu am dat cu toporu in prietenul aceluia care m a atacat deoarece am crezut ca o sa imi dea cu rozeta deoarece si el avea rozeta, dupa s a facut tk si eu mi am luat jail 500 min pe motiv rdm si baiatul acela pe motiv vdm dar noi am avut un motiv bine intemeiat, cel putin eu

New member
am vizualizat filmarea si doar eu aveam un motiv bine intemeiat, o sa o atasez acm

New member
in primele 15 sec s a vazut clar cum a incercat sa ma loveasca de 2 ori si dupa cel care m a atacat era prieten cu celalalt, i am dat topor celuilalt crezand ca o sa ma atace si el si dupa am fost tras la tk si mi am luat jail pe motiv rdm cand eu am avut un motiv bun

New member
si s au si luat de baiatul ala care este prieten cu mn

Member
Membru staff
Din ce vad pe filmare ala cu masina a facut vdm , iar cel cu masca neagra te-a luat la pumni fara motiv , iar tu ai scos toporul si i-ai dat la ala cu creasta una de l-ai omorat .

New member
Membru staff
Cum ți-am spus și la tk tu nu ai avut deloc interacțiune cu acel băiat ai venit și i-ai dat direct topor 😌

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus