Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Deu
Id-ul tau:1519
Id-ul staff-ului reclamat:24
Motiv:Sta afk in rp + refux rp + ca mai vine si Dany care este ggk ei cred sau asa ceva si a cautat motiv sa o scape de sanctiune <3
Explicatie:Codruta + inca o pers a incercat sa scape o pers de la sectie motiv in care noi am iesit afara de la celule au fugit de noi iar cand ne-am intros inapoi la sectie erau in sapre in parcare , ne-am dat jos cu armele pe iei pers de la volan sa da t jos iar codruta a stat afk + eu am luat tazer-ul in mana si iam dat taze din spate ca era usa picata + ca ia ma acuza de pg. DUpa aia cand a auzit ca i facem BON a revenit instat si a plecat de langa noi iesind afara din parcare si mergand facand bon / ticket . Dupa aia ea a facut ticket a venit la bn sa bagat peste ticketul meu care l-am facut si a venit alt adm si cand arat filmare a tot zis ca eu tip la ea dar defat eu nu am tipat am avut microfun-ul aproae de gura si dat si tare . Dupa aia a intrat Dany id 5 cred ca e Community Suport si a tot incercat sa o scape de Codruta de sanctiune.
Dovezi: DA

Member
1.la mana iti arat filmarea de cand eram afk
2. La mana tu sau pretenul tau a facut și pg ca ușa din față era închisă și tu m-ai dat jos cu taser și eu aveam și centura pusă și când am revenit am auzit ca ați spus bon aia e deschidere ooc și nu eu conduceam
3 . Așteaptă să răspundă @Denisjke HAOSRO

Active member
Membru staff
1 la mana ia nu conducea și era afk de mai mult ce vina are ca al care a luat-o cu el și a dus-o la pe ?
2 faci pg dai taser fără să rulezi măcar ca da centura jos și sa deschizi ușa !
3 mai faceți și posthunt ca veniți la mine și îmi spuneți ca facem favorizari când eu ați zic ca. Nu ma bag ca nu am ce să-i fac doar Denis poate sa o sancționeze și ați zic S a faci reclamație forum tot noi favorizăm ?

New member
1. Tu nu ai voie sa fii afk la rp
2. NU cred ca eu fac posthunt daca eu cred ca cineva nu isi face trb.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus