Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:State
Id-ul tau:16357
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: Ionutz Talent (nu stiu cnp)
Motiv:abuz

explicatie: Eram in magazinul de haine din paleto cu un prieten care avea un vehicul de tip Dodge Challenger rosu cu negru si acea masina a fost data in urmarire pentru omor calificat, si nu prietenul meu a fost dat in urmarire ci alt om si acei politisti ne au tinut in sechestru in magazin pentruca asa au vrut ei 3-4-5 persoane am stat in magazinul de haine doar pentruca politistii au vrut asa (pe filmare se vede doar aroganta politistului si abuzul de arme din dotare [ amenintare cu tazer fara a fii in pericol]) pe langa faptul ca nu s-a legitimat la nici o persoana din acel magazin de haine abea dupa ce am cerut de cateva ori sa se legitimeze. Si tin sa mai mentionez ca el a stiu aparent cnp ul persoanei fara ca acea masina sa aiba numere de inmatriculare cat si numele. Perchezitie fara nici un motiv

dovezi: https://gofile.io/d/hbBycE (aici este filmarea nu o pot pune in fisier mp4 aparent pe forum)

Salut @State,

Te rog să pui filmarea de la începutul roleplay-ului și cu sunet și din partea ta, în caz contrar reclamația va fi respinsă

Cu respect,
Comisar Șef Cutitaru Cristi

New member
Salut @State,

Te rog să pui filmarea de la începutul roleplay-ului și cu sunet și din partea ta, în caz contrar reclamația va fi respinsă

Cu respect,
Comisar Șef Cutitaru Cristi
pai se vede abuzul frate pe care il face politistul eu zic sa fie sanctionat pentru treaba asta

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus