Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Rob1ca
Id-ul tau:448
Id-ul staff-ului reclamat: 3670 , 23414
Motiv: Vorbit mort + toxicitate din partea lui 23414
Explicatie: Eram la razie pe cayo un diicot a coborat si a picat mai multi mafioti si eu au inceput sa zica toti pe chat ca vor filmare l-au oprit din rp si l-au luat sa le arate filmare el nu a avut a luat ban si in loc ssa ne continuam rp ei au inceput sa vorbeasca morti si sa zica sa oprim noi razia ca nu stiu ce si nu stiu cum . Iar 23414 a fost si toxic spunand "plangi " la un diicot
Dovezi: https://youtube.com/clip/UgkxwKMVj7xIEWekdgi5y601SJzxE3SR2XP3?feature=shared

New member
Salut sunt jucatorul cu id 23414, si Ochisor l-a chemat pe baiatul ala cu hack la pc check si acesta nu vedea mesajele repetitive de pe chat unde ii se spunea sa intre pe cam asteptare. Iar toxicitate ooc nu este din partea mea deoarece colegul tau a zis primul "plangeti degeaba"
Numele tau:Rob1ca
Id-ul tau:448
Id-ul staff-ului reclamat: 3670 , 23414
Motiv: Vorbit mort + toxicitate din partea lui 23414
Explicatie: Eram la razie pe cayo un diicot a coborat si a picat mai multi mafioti si eu au inceput sa zica toti pe chat ca vor filmare l-au oprit din rp si l-au luat sa le arate filmare el nu a avut a luat ban si in loc ssa ne continuam rp ei au inceput sa vorbeasca morti si sa zica sa oprim noi razia ca nu stiu ce si nu stiu cum . Iar 23414 a fost si toxic spunand "plangi " la un diicot
Dovezi: https://youtube.com/clip/UgkxwKMVj7xIEWekdgi5y601SJzxE3SR2XP3?feature=shared

Member
Cu toate asta dupa cum zici tu tot nu era normal sa vorbiți morți doar ca el era deja intrat pe voice la voi si a primit ban si voi abia dupa aproximativ 5 minute dupa ce a primit ban si ne-am continuat rp-ul ați început sa vorbiți. Nu e ceva normal sa începeți sa vorbiți morți indiferent de circumstanțe ca nu se răspunde cu fail la fail.

JKE SEFU
Membru staff
Salut, ma interesaza un singur lucru, adminul a oprit Mort sau din noclip roleplay-ul ?

Member
Nu a fost nimeni care sa vina in noclip erau ei 2 admini care erau morți si au zis sa anulam razia ca ala a primit ban si nu e corect ca ei is morți. Deci pe scurt ei au incercat sa opreasca razia morti.

Ultima editare:
JKE SEFU
Membru staff
Nu a fost nimeni care sa vina in noclip erau ei 2 admini care erau morți si au zis sa anulam razia ca ala a primit ban si nu e corect ca ei is morți. Deci pe scurt ei au incercat sa opreasca razia morti.
Iar cei 2 admini, sunt adminii pe care i-ai reclamat, corect?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus