Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: H1tsnack
Id-ul tau: -8
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 1139 si 28767
Motiv: Imi confisca permisul de port arma si arma pentru un motiv ce nu este pus in regulamentul permis port arma
Explicatie: Eram pe groove, am fost oprit de 1139 si 28767 pentru un traffic stop, au vazut ca nu am permis de conducere si m-au luat la sectie pentru procesare si ulterior bagat la jilava acolo dupa o perchezitie au vazut ca am un gadget si permis de port arma, mii sa zis ca acel pistol se va confisca deoarece sa comis o infractiune in traffic, ceea ce nu este mentionat in regulamentul de port arma iar pe langa asta 28767 mi-a luat permis-ul de port arma din f1 nu din K>Politie>Confica permis port-arma.
Dovezi: https://medal.tv/games/gta-v/clips/kHdWnfE9wGcVAIde0?invite=cr-MSx1YmosMzg4OTM0ODg5
+ dovada cu regulamentul permis port arma cum nu mentioneaza nimic despre infractiunea in traffic

Atașamente

• Captură de ecran 2025-07-15 153434.png
    Captură de ecran 2025-07-15 153434.png
    251,5 KB · Vizualizări: 5
New member
Salut, în legătură cu situația semnalată în reclamație, menționez că acțiunile mele (retragerea permisului de port-armă și confiscarea armelor) au fost efectuate la ordinul superiorului meu, ID 1139, în cadrul unei intervenții coordonate.

New member
Chiar dacă acțiunile mele au fost efectuate la indicațiile superiorului ID 1139, îmi asum în totalitate ceea ce am făcut și sunt deschis la orice verificare sau discuție din partea conducerii. Respect regulile serverului și nu am avut nicio intenție de abuz, ci doar am acționat în interesul roleplay-ului și al structurii din care fac parte.

Salut @H1tsnack,

Te rog sa atasezi filmarea de la tot roleplay-ul de cand incepe pana la final, in caz contrar din dovada pe care mi-ai aratat-o il pot sanctiona doar pe politistul care ti-a luat permisul de port-arma din ghiozdan.

Cu respect,
Comisar Sef Cutitaru Cristi.

New member
Salut Cristi

Ajung azi acasa si o trimit
Salut @H1tsnack,

Te rog sa atasezi filmarea de la tot roleplay-ul de cand incepe pana la final, in caz contrar din dovada pe care mi-ai aratat-o il pot sanctiona doar pe politistul care ti-a luat permisul de port-arma din ghiozdan.

Cu respect,
Comisar Sef Cutitaru Cristi.

Sus