Secțiune navigare

Informații OOC: 1.Numele sau Porecla: Andrei 2.ID In-Game: 28734 3.Vârsta (Minim 15 ani): 20 4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50502 5.Orele Jucate pe

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:  Mihai
2.ID In-Game: 14057
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51004
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana chill, devotata si perspicace. Apreciez munca in echipa si dorinta de colaborare a colegilor din preajma pentru a-mi atinge scopul. De asemenea, sunt dornic de a invata din posibilele greseli incercand sa duc personalitatea mea fara limite in ceea ce face o persoana ca atare.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: In ultima jumatate de an am aplicat la scoala de agenti campina si am avut ghinion sa nu promovez la o secunda. Alaturarea mea in departamentul de politie ma ajuta atat pe plan personal in interactiunile cu persoanele cat si pe plan profesional cu privire la modul meu de actionare intr-o posibila situatie de mediu.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5 ani
9.Experiența în Roleplay: in 5 ani de fivem in afara de joburi si politie nu am facut nimic altceva, niciodata n am petrecut timp in mafii
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Mihai
2.Prenumele (Personaj):  Iacob
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 14057
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 50 luni
5.Scolarizare (Personaj): Masterul Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):  postas
7.Job Curent (Personaj): Postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Mihai Cristian, am 15 de ani si provin din orasul Los Haos. Am crescut cu respect fata de lege si am visat mereu sa devin politist pentru a aduce ordine si siguranta in comunitate. Sunt dedicat, disciplinat si nu dau inapoi in fata pericolului. Imi place sa lucrez in echipa si sa rezolv conflictele cu calm si profesionalism. Scopul meu este sa fac diferenta in acest oras si sa devin un exemplu pentru cei din jur.

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
Cred ca sunt potrivit pentru politie deoarece sunt o persoana serioasa, responsabila si respect legea in orice situatie. Imi place disciplina, lucrez bine sub presiune si pot lua decizii rapide in momente critice. Vreau sa contribui activ la mentinerea ordinii in oras si sa protejez cetatenii corecti de cei care incalca legea.

10.Diferențiere față de Alți Candidați: Ma difer de alti candidati prin seriozitatea, calmul si dorinta reala de a face parte dintr-o structura care aduce ordine in oras. Nu sunt aici doar pentru uniforma sau autoritate, ci pentru ca vreau sa ajut si sa intervin acolo unde altii ezita. Sunt disciplinat, invat rapid si imi asum responsabilitatea fiecarei actiuni. Vreau sa demonstrez prin fapte, nu doar prin vorbe.

Salut @MIHAIGG.,

Aplicatia ta in departamentul de politie a fost respinsa, te rog sa iti faci aplicatia singur si sa nu mai copiezi.

Cu respect,
Comisar Sef Cutitaru Cristi.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus